!!!! LETNÍ AKCE OMEGA 3 Complete za pouhou 1 Kč!!!!!! POZOR - akce trvá pouze do konce měsíce září !!!!!!!!

01.09.2011 00:00

POZOR!!!!

 

letní AKCE https://okg-family.cz/udalosti/124.pdf , kdy za jednorázový nákup za 200 bodů získáte produkt OK Omegu 3 Complete v hodnotě 930 Kč za pouhou 1 Kč!!!!

trvá pouze do konce měsíce září!!!

Máte několik posledních dní, této akce využít!!!

 

Omega 3 Complete je ZDROJEM OMEGA 3 MASTNÝCH KYSELIN s lahodnou chutí pomeranče.

Základními účinnými složkami přípravku jsou RYBÍ OLEJ, RÝŽOVÝ OLEJ, PUPALKOVÝ OLEJ, BRUTNÁKOVÝ OLEJ, FYTOSTEROLY, KOENZYM Q 10, LYPOKEN, obohacené VITAMÍNY E, A a D3

OK Omega 3 Complete je zaměřena na srdeční a oběhový systém a vše co s tím souvisí.

Posiluje činnost srdce, předchází srdečním a mozkovým příhodám, čistí krevní řečiště, tzn. všechny tepny, žíly, cévy, ale také i ty nejjemnější kapiláry a vlásečnice a tím pádem zkvalitňuje nehty, vlasy, pokožku. A nejen že čistí veškeré tepny a žíly, ale navíc zvyšuje i pružnost stěn cév

* posiluje a povzbuzuje činnost SRDCE
* SNIŽUJE hladinu CHOLESTEROLU
* reguluje KREVNÍ TLAK, hladinu KREVNÍHO CUKRU
* působí proti KORNATĚNÍ CÉV
* usnadňuje TRÁVENÍ TUKŮ - napomáhá HUBNUTÍ
* pomáhá udržovat ZDRAVÝ STAV KLOUBŮ
* přispěje k žádoucí pružnosti a kvalitě Vaší KŮŽE - obsahuje KOENZYM Q10 a SKVALEN - BOJUJÍ PROTI VRÁSKÁM !!!
* přispívá ke kvalitě Vašich NEHTŮ a VLASŮ
* celkově posiluje fyzickou kondici a obranyschopnost
* posílí organismus při DLOUHODOBÉ ÚNAVĚ a vyčerpání
* harmonizuje NERVOVOU SOUSTAVU

Výrazně SNIŽUJE CHOLESTEROL – snižuje „špatný“ LDL cholesterol a naopak zvyšuje „dobrý“ HDL cholesterol. Koncentrace účinných látek je tak vysoká, že přestože jsou naše produkty doplňky stravy, EU povolila, aby na etiketě výrobku mohlo být uvedeno, že Omega3Complete snižuje cholesterol – to je naprosto úžasné, protože tohle žádný potravinový doplněk nemá, mají to pouze léky..)

Omega-3 mastné kyseliny jsou velice důležité v těhotenství a při kojení. Omega 3 Complete je tedy velmi vhodná i pro TĚHOTNÉ maminky pro SPRÁVNÝ VÝVOJ NERVOVÉHO A POHYBOVÉHO SYSTÉMU MIMINKA, pro správný VÝVOJ KOSTÍ A MOZKOVÉ TKÁNĚ. Po porodu pak maminkám lépe pomůže zvládnout stresové období šestinedělí a minikům dál pomáhá se správným vývojem mozkové tkáně a navíc výrazně zvyšuje imunitu a snižuje riziko vzniku velkého množství onemocnění srdce, ale i atopického ekzému, astmatu, psychiatrických a autoimunitních onemocnění.

 

OK Omega 3 Complete je zkrátka JEDINEČNÝ PRODUKT, který PROSPÍVÁ CELÉMU ORGANISMU a všem doporučuji tuto akci VYUŽÍT!!!!!!!!!!!

 

V případě jakýchkoli nejasností mě kontaktujte :o)

 

Zpět